#Älyradio – Salesforce podcast

49. Miika Huttunen, Slush: ”Maaliskuussa koko Slush piti miettiä uusiksi”

November 17, 2020

Normaalisti marraskuussa Helsingin kaduilla vaeltaisi 25 000 Slush-kävijää. Tänä vuonna sijoittajat ja yritysten perustajat selviävät kuivin kalossein, koska korona vei Slushin verkkoon. Virtuaalitapahtuman sijaan Slushista on tänä vuonna rakennettu kuratoitua yhteisöä, jossa sijoittajat ja yritysten perustajat voivat tutustua, hieroa kauppoja ja luoda kumppanuuksia.

 

Tässä jaksossa Sami Lampisen vieraaksi saapuu Slushin toimitusjohtaja Miika Huttunen, joka aloitti tehtävässään tänä vuonna. Alku oli hieman erilainen, kuin mitä kukaan meistä osasi kuvitella. Startup-kenttä ei kuitenkaan halvaantunut, vaan moni yritys on lähtenyt uudella innolla ratkomaan uuden ajan ongelmia ja haasteita. Myös rahoituskierrokset ovat edenneet, vaikka osalla startupeista onkin ollut rahoitusvaikeuksia.

 

Poikkeustila tuo Suomelle myös valtavan mahdollisuuden. Moni piilaaksolainen on ollut tyytymätön elämänlaatuunsa. Nyt kun työ ei ole enää sidottu paikkaan, näyttäytyvät Suomen turvallisuus, puhdas luonto ja yhteiskunnan toimivuus houkuttelevina vaihtoehtoina. Heitä myös houkutellaan aktiivisesti Suomeen.

 

Jakson lopussa Ekosysteemin äänessä soitamme Fluidon myyntijohtajalle Thomas Johanssonille ja puhumme muun muassa tapahtumista. Esimerkiksi Salesforcen Dreamforceen voi tänä vuonna osallistua ilman jetlagia!

Podbean App

Play this podcast on Podbean App